Search
English
All Categories
  Menu Close

  Fibra

  De innovaties van Ajax hebben een nieuw niveau bereikt. In tegenstelling tot de technologie uit de jaren 80 die nog steeds aanwezig is in de huidige beveiligingsindustrie, hebben onze ingenieurs Fibra ontwikkeld: een bekabelde technologie voor de digitale generatie. Fibra combineert de betrouwbaarheid van kabels met de vrijheid van radioverbinding. Een vieraderige kabel, gekoppeld aan Fibra, laat echt unieke opties zien.

  Verbinding tot 2000 meter, compatibiliteit met alle soorten apparaten, tot 60 uur werking op een reservebatterij in een systeem dat uit 30 apparaten bestaat, geavanceerde anti-sabotage, fotoverificaties, directe meldingen, installatie zonder gedoe en configuratie op afstand via een app: alles wat mogelijk was in draadloze Ajax is nu beschikbaar via kabels en Fibra. 
  Draadloze ervaring binnen een bekabelde verbinding

  Op het eerste oog lijkt Fibra op een busaansluiting: detectoren zijn verbonden met een bedieningspaneel via een vieraderige kabel. Maar de echte revolutie ligt verborgen in de software. Het communicatieprotocol van Fibra heeft alle voordelen van de radiotechnologie van Jeweller gekregen. Het heeft een minimaal verbruik voor een gegevensoverdracht in twee richtingen. Deze optie geeft meer vrijheid bij het installeren van het systeem in vergelijking met de analoge en digitale oplossingen die beschikbaar zijn op de markt.
  Een Fibrakabel kan elke combinatie van een detector of tientallen verschillende detectoren, sirenes en toetsenborden verbinden. Detectoren van MotionCam Fibra zijn geen uitzondering. U heeft geen aparte kabel nodig om fotoverificaties te ontvangen. Ze worden via dezelfde kabel verzonden als degene die het systeem gebruikt om gebeurtenissen te communiceren. In de Ajax-app worden apparaten op ruimtes en groepen georganiseerd, ongeacht de fysieke verbinding met een hub. Dit betekent dat het beveiligingssysteem zowel een fysieke als digitale architectuur heeft.
  Meerdere Fibrakabels zorgen ervoor dat de bekabeling via een handige en veilige route gaat en passen vervolgens de digitale architectuur van het systeem aan in de PRO-app. Met zulke flexibiliteit en 2 km marge in de lengte, maakt het niet uit of u een gebouw met meerdere verdiepingen beveiligt of meerdere gebouwen: u hoeft het systeem niet ingewikkelder te maken met signaalversterkers of extra voedingen.

   

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Ajax hybride hub, wit 2G FIBRA

  Ajax hybride hub, wit 2G FIBRA

  AJF-HUB-2G
  Ajax hybride hub, wit 2G FIBRA Kan enkel geïnstalleerd worden na het volgen van een door AJAX verplichte opleiding. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren. T: 056 20 40 10
  Picture of Ajax hybride hub, zwart 2G FIBRA

  Ajax hybride hub, zwart 2G FIBRA

  AJF-HUB-2G/Z
  Ajax hybride hub, zwart 2G FIBRA Kan enkel geïnstalleerd worden na het volgen van een door AJAX verplichte opleiding. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren. T: 056 20 40 10
  Picture of Ajax MotionProtect, wit FIBRA

  Ajax MotionProtect, wit FIBRA

  AJF-MOT
  Ajax MotionProtect, wit FIBRA
  Picture of Ajax MotionProtect, zwart FIBRA

  Ajax MotionProtect, zwart FIBRA

  AJF-MOT/Z
  Ajax MotionProtect, zwart FIBRA
  Picture of Ajax DoorProtect Plus, wit FIBRA

  Ajax DoorProtect Plus, wit FIBRA

  AJF-DOORPLUS
  Ajax DoorProtect Plus, wit FIBRA
  Picture of Ajax DoorProtect Plus, zwart FIBRA

  Ajax DoorProtect Plus, zwart FIBRA

  AJF-DOORPLUS/Z
  Ajax DoorProtect Plus, zwart FIBRA
  Picture of Ajax DoorProtect, wit FIBRA

  Ajax DoorProtect, wit FIBRA

  AJF-DOOR
  Ajax DoorProtect, wit FIBRA
  Picture of Ajax DoorProtect, zwart FIBRA

  Ajax DoorProtect, zwart FIBRA

  AJF-DOOR/Z
  Ajax DoorProtect, zwart FIBRA
  Picture of Ajax HomeSiren, wit FIBRA

  Ajax HomeSiren, wit FIBRA

  AJF-HOME
  Ajax HomeSiren, wit FIBRA
  Picture of Ajax HomeSiren, zwart FIBRA

  Ajax HomeSiren, zwart FIBRA

  AJF-HOME/Z
  Ajax HomeSiren, zwart FIBRA
  Picture of Ajax Keypad, wit FIBRA

  Ajax Keypad, wit FIBRA

  AJF-KEYPAD
  Ajax Keypad, wit FIBRA
  Picture of Ajax Keypad, zwart FIBRA

  Ajax Keypad, zwart FIBRA

  AJF-KEYPAD/Z
  Ajax Keypad, zwart FIBRA