Search
English
All Categories
  Menu Close

  Fire/CO detector

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Drukknop rood + Ajax door contact

  Drukknop rood + Ajax door contact

  CAM-DRUKKNOPROOD
  Drukknop rood + Ajax door contact NO/NC Contact Model
  Picture of FireProtect 2 RB ( Heat/Smoke ) wit

  FireProtect 2 RB ( Heat/Smoke ) wit

  CAM-AJ-FIRE2-RB-HS
  FireProtect 2 is een next-gen apparaat voor onmiddellijke branddetectie. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden, de bispectrale sensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en de geavanceerde software minimaliseert valse alarmen.
  Picture of FireProtect 2 RB ( Heat/Smoke ) zwart

  FireProtect 2 RB ( Heat/Smoke ) zwart

  CAM-AJ-FIRE2-RB-HS/Z
  FireProtect 2 is een next-gen apparaat voor onmiddellijke branddetectie. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden, de bispectrale sensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en de geavanceerde software minimaliseert valse alarmen.
  Picture of Ajax FireProtect 2 RB (Heat) wit

  Ajax FireProtect 2 RB (Heat) wit

  AJ-FIRE2-RB-H
  FireProtect 2 is een next-gen apparaat voor onmiddellijke branddetectie. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden, de bispectrale sensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en de geavanceerde software minimaliseert valse alarmen. Alles voldoet aan de modernste brandveiligheidsnormen. Het doordachte ontwerp, het montagepaneel en de in-app instellingen maken de installatie eenvoudig en snel. Deze RB (Replacable Battery) variant is voorzien van 2x CR123A batterijen welke vervangen kunnen worden.
  Picture of Ajax FireProtect 2 RB (Heat) zwart

  Ajax FireProtect 2 RB (Heat) zwart

  AJ-FIRE2-RB-H/Z
  FireProtect 2 is een next-gen apparaat voor onmiddellijke branddetectie. De unieke rookkamer hoeft niet regelmatig gereinigd te worden, de bispectrale sensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en de geavanceerde software minimaliseert valse alarmen. Alles voldoet aan de modernste brandveiligheidsnormen. Het doordachte ontwerp, het montagepaneel en de in-app instellingen maken de installatie eenvoudig en snel. Deze RB (Replacable Battery) variant is voorzien van 2x CR123A batterijen welke vervangen kunnen worden. Werkt enkel met HUB2 en HUB Hybrid
  Picture of Ajax mount fire black

  Ajax mount fire black

  CAM-AJ-FIRE-MOUNT-Z
  Ajax fire mount black
  Picture of Ajax mount fire white

  Ajax mount fire white

  CAM-AJ-FIRE-MOUNT-W
  Ajax fire mount white
  Picture of Ajax draadloze handbrandmelder rood

  Ajax draadloze handbrandmelder rood

  AJ-MANUALCALLPOINT/R
  ManualCallPoint is een snelle en eenvoudige manier voor iedereen om het brandalarm te activeren. Een druk op de knop activeert de ingebouwde sirenes van alle branddetectoren in het systeem en informeert de gebruikers. Ondertussen ontvangt de meldkamer het alarm en contacteert het de hulpdiensten. Alle gegevens zijn meteen beschikbaar in de Ajax-apps: welk apparaat werd geactiveerd, wanneer en waar. In een levensbedreigende situatie volgen de innovatieve functies van Ajax een alarm binnen enkele seconden op: de automatiseringsscenario's schakelen de stroom op de locatie uit, schakelen de noodverlichting in, en ontgrendelen de uitgangen.