Search
English
All Categories
  Menu Close

  DIGITALE SLEUTELKLUIS

  Beheer de sleutels van uw woning eenvoudig en veilig met de sleutelkast van Intratone. Geïnstalleerd en klaar voor gebruik in slechts enkele uren, zijn onze sleutelkasten de intuïtieve oplossing die eigendom en beheerders van woningen nodig hebben voor de opslag van sleutels.

  Stijlvol en strak, onze sleutelkast is gemakkelijk toegankelijk met onze elektronische sleutels, die zijn verbonden met ons online beheer op afstand en zorgen voor een real-time overzicht van de sleutels van een woning.

  Houd sleutels beheersbaar en veilig – zelfs in grote aantallen – met het digitale sleutelkastsysteem van Intratone met touchscreen en proximitylezer. Deze intelligente digiatle sleutelkluis heeft een capaciteit van maximaal 24 elektronische sleutelhangers, die eenvoudig, veilig & snel kunnen worden georganiseerd via de Intratone online beheertool.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of SLEUTELKAST

  SLEUTELKAST

  SLEUTELKAST
  Sleutelkast capaciteit 24 sleutelbossen, Hoofdmodule bestaande uit 1 aanraakscherm 7 inch + 1 proximity-lezer Mifare + verzendmodule en onbeperkte toegang tot de diensten voor beheer op afstand en verbinding, 12 jaar gegarandeerd + inclusief 1 programmeur + 1 doos met 30 elektronische etiketten gemengd + 1 stift + 1 voeding 15V