Zoek
Nederlands
Alle Categorieën
  Menu Close

  Intratone

  Een Intratone intercomsysteem is volledig draadloos en daarom zowel in nieuwbouw als in bestaande (renovatie)bouw snel en simpel geïnstalleerd. De gebruikers profiteren van een toegenomen vrijheid. Zij kunnen op elke plek via hun telefoon communiceren met degene die aanbelt en zelfs besluiten op afstand de deur open doen. De veiligheid neemt toe door de ingebouwde camera in het paneel.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van INTERCOM V4 MET SLEUTELKLUIS INBOUW

  INTERCOM V4 MET SLEUTELKLUIS INBOUW

  CAM-0193
  Compleet pakket : video intercom + sleutelkluis + centrale unit - Afwerking RVS Maximum 200 gebruikers
  Afbeeldingen van PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 20 appartementen

  PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 20 appartementen

  SIM-20APP
  SIM Kaart te voorzien per toegangsdeur appartement : SIM kaart voor 20 appartementen voor 15 jaar.
  Afbeeldingen van INTERCOM CREATE : CODEKLAVIER

  INTERCOM CREATE : CODEKLAVIER

  CAM-0003 -kopieer
  Zo flexibel als een video-intercom maar kan zijn! Eén systeem – eindeloze mogelijkheden. Het nieuwe video intercomsysteem DINA create biedt niet alleen grote vormgevings speelruimte voor uw individuele, digitale deurcommunicatie. Met de DINA Create hebben we uitgebreide functies, innovatieve technologie, maximale beveiliging en speelse gebruiksvriendelijkheid gecombineerd.
  Afbeeldingen van INTERCOM RENOVATIE INBOUW

  INTERCOM RENOVATIE INBOUW

  CAM-0127
  Draadloos Intercomsysteem: 200 gebruikers met kleine centrale unit 03-0102 Afwerking antraciet/zilver. U wilt uw oude (bedrade) Intercom vervangen om de beveiliging van uw gebouw te verbeteren? Maak de keuze voor de speciale renovatie-intercom! Een Intratone Reno video intercom is uitgerust met een innovatief scroll-and-select systeem waarin tot 1000 namen kunnen worden opgeslagen en geselecteerd via pijltjestoetsen. Dit systeem wordt in real time beheerd via het Intratone onlineplatform, net als het geïntegreerde codepad en de proximitylezer. Met een ongecompliceerde, draadloze inbouwmontage kan uw Reno video intercom snel online in gebruik worden genomen en geconfigureerd. Zonder bedrading, het vereist geen grote verbouwing, noch ingrijpen in de woningen: De bewoner kan met zijn/haar eigen telefoon of tablet op een bezoeker reageren. De Intercom-programmering gebeurt op afstand en in realtime via onze www.intratone.info beheersite. Een naam wijzigen, een badge verwijderen of een code wijzigen, het is met een paar klikken geregeld. Verkrijgbaar in 3 kleuren. Toetsenbord met twaalf verlichte toetsen “Naam” scroll functie Handsfree proximity/badge lezer Knop camera
  Afbeeldingen van PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 200 appartementen

  PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 200 appartementen

  SIM-200APP
  SIM Kaart te voorzien per toegangsdeur appartement : SIM kaart voor 200 appartementen voor 15 jaar.
  Afbeeldingen van INTERCOM DINA 32 APPARTEMENTEN INBOUW

  INTERCOM DINA 32 APPARTEMENTEN INBOUW

  CAM-3014
  INTERCOM DINA 32 APPARTEMENTEN INBOUW MET TOETSENBORD EN CENTRALE UNIT Afwerking RVS. Digitaal Intercomsysteem Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband… De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!
  Afbeeldingen van PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 5 appartementen

  PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 5 appartementen

  SIM-5APP
  SIM Kaart te voorzien per toegangsdeur appartement : SIM kaart voor 5 appartementen voor 15 jaar.
  Afbeeldingen van INTERCOM DINA 4 APPARTEMENTEN INBOUW

  INTERCOM DINA 4 APPARTEMENTEN INBOUW

  CAM-3007
  INTERCOM DINA 4 APPARTEMENTEN INBOUW MET TOETSENBORD EN CENTRALE UNIT Afwerking RVS. Digitaal Intercomsysteem Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband… De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!
  Afbeeldingen van PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 50 appartementen

  PREPAID SIM 15 JAAR ONGELIMITEERD 4G voor 50 appartementen

  SIM-50APP
  SIM Kaart te voorzien per toegangsdeur appartement : SIM kaart voor 50 appartementen voor 15 jaar.
  Afbeeldingen van INTERCOM DINA 52 APPARTEMENTEN INBOUW

  INTERCOM DINA 52 APPARTEMENTEN INBOUW

  CAM-3019
  INTERCOM DINA 52 APPARTEMENTEN INBOUW MET TOETSENBORD EN CENTRALE UNIT Afwerking RVS. Digitaal Intercomsysteem Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband… De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!
  Afbeeldingen van INTERCOM DINA 8 APPARTEMENTEN INBOUW

  INTERCOM DINA 8 APPARTEMENTEN INBOUW

  CAM-3008
  INTERCOM DINA 8 APPARTEMENTEN INBOUW MET TOETSENBORD EN CENTRALE UNIT Afwerking RVS. Digitaal Intercomsysteem Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband… De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!
  Afbeeldingen van INTERCOM DINA 16 APPARTEMENTEN OPBOUW

  INTERCOM DINA 16 APPARTEMENTEN OPBOUW

  CAM-0010
  INTERCOM DINA 16 APPARTEMENTEN OPBOUW / 16 Belknoppen met kleine centrale unit 03-0102. Afwerking Antraciet. Weg met die etiketten en vol plakband… De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het gebouw die men ziet. Om efficiëntie en schoonheid te verenigen, is de deurtelefoon met knoppen ook voorzien van elektronische etikettenhouders, ofwel een klein LCD scherm per woning en per bel. En dat verandert de zaak in meerdere opzichten! Want zodra een nieuwe huurder een andere vervangt, kan de persoon die belast is met het toegangsbeheer (beheerder, bewaker, installateur) de naam van waaruit dan ook bijwerken en dat slechts in enkele klikken. Hij hoeft alleen maar in te loggen op de beheerderswebsite (www.intratone.info) of op de Intratone applicatie om de naam onmiddellijk te veranderen. Praktisch… en netjes!