Zoek
Nederlands
Alle Categorieën
  Menu Close

  Verzending en retours

  Alle bestellingen kunnen na afspraak, worden afgehaald aan onze toonbank op ons adres: Stedestraat 51, 8530 Harelbeke (Stasegem) tussen 9H00 en 18H00.

  Wanneer de koper aangeeft zelf de goederen te zullen afhalen, en deze afhaling niet is gebeurd binnen een termijn van 7 kalenderdagen na datum van de bestelling, wordt de overeenkomst automatisch ontbonden zonder voorafgaandelijke aanmaning of in gebreke stelling.

  De bewaring van de goederen in afwachting van levering of afhaling, gebeurt steeds op kosten en risico van de koper.

  Verzending van uw bestelling gebeurt normaal binnen de 36H00 na geldige ontvangst van uw bestelling, en dit zolang de voorraad strekt.

  Onze leveranciers leveren ons meestal binnen de 48 uur. Bij te lage voorraad zal uw bestelling meestal worden uitgeleverd ten laatste 60 uur na ontvangst van uw bestelling.

  De leveringstermijnen worden enkel bij wijze van inlichting verstrekt en binden CAMJO niet.

  Vertraging in de levering geeft aan de koper geen recht op schadevergoeding noch op ontbinding van de overeenkomst.

  De goederen worden verzonden op risico van de koper. De vervoerskosten zijn, tenzij anders is bepaald, voor rekening van de koper.

  Klachten met betrekking tot een levering moeten bij CAMJO toekomen binnen de acht kalenderdagen na de levering en in elk geval voor het gebruik of de voortverkoop van de goederen.

  Deze goederen moeten steeds worden terugbezorgd in de ongeschonden oorspronkelijke verpakking aan ons adres Stedestraat 51, 8530 Harelbeke (Stasegem)

  De koper kan geen aanspraak maken op terugbetaling als het product werd geactiveerd of gebruikt, werd beschadigd, een beschadigde verpakking heeft, niet in de originele verpakking wordt bezorgd, niet goed en degelijk verpakt werd retour verzonden, de originele aankoopnota ontbreekt, verzegelingen zijn verbroken of speciaal voor de koper werden besteld.

  Verbruiksartikelen waaronder batterijen worden uitgesloten van retourzendingen.

  CAMJO BV, BE0541.349.674, vergund door IBZ voor camerabewaking